Balletschool Margot Bierens Balletschool Margot Bierens Balletschool Margot Bierens Balletschool Margot Bierens Balletschool Margot Bierens Balletschool Margot Bierens Balletschool Margot Bierens

JE DANST ZOALS JE BENT

yvonne

BALLETSCHOOL MARGÔT BIERENS IS GESLOTEN. KLIK HIER VOOR DE LAATSTE UPDATE OVER HET CORONAVIRUS.

Van harte welkom bij Balletschool Margôt Bierens. Een zeer bekende en gerenommeerde balletschool die al sinds jaar en dag een begrip is in Den Bosch en omgeving. Inmiddels komen hier oma's met hun kleinkinderen voor de balletles omdat ze er zelf in hun jonge jaren ook gedanst hebben. De school bestaat dit jaar 50 jaar. Na wat omzwervingen in Den Bosch heeft de balletschool in 1990 haar plek gevonden in De Maaspoort van Den Bosch. In 1999 heeft Margot Bierens het stokje overgedragen aan Yvonne Kerstens en zij is sindsdien de zeer bevlogen eigenaresse die samen met haar gediplomeerde en enthousiaste docententeam wekelijks ruim 400 leerlingen laat genieten van hun passie voor dans. De school biedt een breed scala aan dans- en sportvormen voor alle leeftijden.

Welke dans- en sportvormen biedt onze balletschool aan.

Je kunt bij ons terecht voor Peuterballet, Kleuterballet, Klassiek Ballet, Jazzdans met invloeden uit de Moderne dans, Showballet, Hip Hop, demoteam Hip Hop, Musical, Flamenco, Salsaerobics (vergelijkbaar met ZUMBA), Pilates, Body Shape en Body Fit. De laatste 2 lessen hebben veel raakvlakken met aerobics en callanetics. Wil je meer weten over de lessen of overige informatie kijk dan bij de dansvormen of informatie.

Je danst zoals je bent. Dat betekent dat het plezier dat je beleeft aan het dansen en bewegen op muziek voorop staat. Maar dat we tegelijkertijd streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van de lessen en uit iedere danser het beste proberen te halen. Maar plezier is belangrijk en dans is bovendien een heerlijke vorm van ontspanning en een goede manier om je gevoelens te uiten. En daarvoor is keus genoeg bij Balletschool Margôt Bierens.

Verder heeft de balletschool showgroepen en demoteams welke regelmatig aan wedstrijden deelnemen en optredens in de regio verzorgen. Het zou kunnen zijn dat jij door ons benaderd wordt om deel uit te gaan maken van deze groepen.

Dansvoorstelling

Eens in de twee jaar hebben we met alle leerlingen (met uitzondering van de sport lessen) van de school een grote dansvoorstelling in een theaterzaal. In 2019 zal dit in de grote zaal van Theater de Leest in Waalwijk zijn. Voor deze happening zetten velen zich in, van danser tot en met kostuum- en decor makers. En van mensen die de draaiboeken in elkaar zetten tot en met de hulpen achter de schermen. Gezamenlijk proberen we er altijd weer een mooi dansspektakel van te maken. Tussentijds zijn er Open lessen en andere kleinere leuke optredens in de buurt waar ook de reguliere groepen regelmatig aan meedoen. De musical groepen hebben daarnaast ook nog hun eigen musicalvoorstellingen, vaak opgevoerd in de Verkadefabriek of theater Artemis.

Interesse

Is je interesse om te dansen of te bewegen op muziek gewekt en wil je graag eens kennis maken met de school, mail of bel dan even om te vragen naar de mogelijkheden. Of nog makkelijker; vraag een gratis proefles(sen) aan door op de button "GRATIS PROEFLES" op deze pagina te klikken.

 

 

 

 

 

proefles
 
Helpen met de voorstelling Nieuws bericht plaatje

Coronavirus update 27-03-2020

Geplaatst op 27 maart 2020

Lieve leerlingen van Balletschool Margôt Bierens,

Wat is het stil hier in de balletstudio zo zonder jullie. Stil zonder al die fijne energie van jullie als genietende dansers. Genieten van de mooie muziek en bewegingen die onze docenten altijd weer met zoveel passie voor jullie bedenken en creëren.

Wat hebben we voor jullie gedaan?

De afgelopen weken hebben we al zelf in de studio gestaan om voor jullie dansfilmpjes of korte lessen op te nemen die je mee kunt volgen en hebben leuke danslinks gedeeld. Onze filmpjes vind je op onze website via de knop video's of ze zijn al gedeeld met jullie door Margot via WhatsApp-groepen zodat je thuis gewoon lekker verder kunt dansen. Zo kan je fit blijven en lekker blijven dansen of je oefeningen doen. Wat blijven we doen voor jullie? We blijven met regelmaat de filmpjes aanvullen tot dat we groen licht krijgen en de balletschool weer open mag. Op dit moment zijn zowel Marjolein als Bieke hier in de studio om voor onze jongere leerlingen, Pilates leerlingen en showgroepen een leuke les en oefeningen op te nemen die je thuis mee kunt doen en wie weet zelfs samen met je familieleden. Maak er wat gezelligs van. Yvonne heeft gisteren een heerlijke jazz-opwarmer gemaakt. Al deze filmpjes vind je snel op ons videokanaal. Ook van of via Monique, Hester en Liyen is binnenkort iets te verwachten, zo weet ik. Blijf dus de Facebook, mail en je WhatsApp in de gaten houden. En laat ons af en toe even wat horen of zien van je dansactiviteiten. Dat vinden we leuk want we missen jullie.

En hoe nu verder?

Zoals eerder al gecommuniceerd is, is de balletschool gesloten tot maandag 6 april. Helaas is de tijd op dit moment onzeker en weten we ook niet wat de tijd daarna gaat brengen. Want misschien zullen we nog wel langer dicht moeten blijven. Ik begrijp dat er vragen rijzen rondom de lesgelden. De nieuwe incassodatum van 25 april ligt gelukkig nog redelijk ver voor ons. Dat geeft ons nog de tijd om de ontwikkelingen te volgen en geeft ons hopelijk meer zekerheid zodat we weten op welke manier we kunnen gaan compenseren. Denk hierbij onder andere aan de dingen die we nu al doen als online lessen plaatsen en sturen, workshop of een minder lange zomerstop. Vóór de incassodatum van 25 april zullen we je op de hoogte houden.

We hopen dat jullie op ons vertrouwen en geduld hebben zoals wij dat nu ook moeten hebben. Bovenal hopen we samen deze nare periode snel te boven te komen zodat we jullie weer fris en gezond mogen ontvangen in de balletschool voor jullie lessen. En dat we dan beseffen hoe rijk we dan eigenlijk zijn. Dank jullie wel voor jullie begrip. Blijf gezond, zorg goed voor elkaar en dans!

Hartelijke groeten, Yvonne en het hele team van Balletschool Margôt Bierens

Lees meer