Balletschool Margot Bierens Balletschool Margot Bierens Balletschool Margot Bierens Balletschool Margot Bierens Balletschool Margot Bierens Balletschool Margot Bierens Balletschool Margot Bierens

JE DANST ZOALS JE BENT

yvonne

Buitenlessen

Omdat we onze binnendeuren tot 1 september gesloten moeten houden, zijn we gestart met buitenlessen. Dit betekent dat we je ook voor proeflessen op onze buitenlocatie kunnen ontvangen! Aarzel niet maar stuur een mail om de mogelijkheden te bespreken en volg 2 gratis proeflessen. Van een aantal lessen worden op dit moment fijne livestream lessen aangeboden. Ook deze zijn te volgen als gratis proeflespakket. Klik hier als je wil aanmelden voor een proefles!

Welkom

Van harte welkom bij Balletschool Margôt Bierens. Een zeer bekende en gerenommeerde balletschool die al sinds jaar en dag een begrip is in Den Bosch en omgeving. Inmiddels komen hier oma's met hun kleinkinderen voor de balletles omdat ze er zelf in hun jonge jaren ook gedanst hebben. De school bestaat dit jaar 50 jaar. Na wat omzwervingen in Den Bosch heeft de balletschool in 1990 haar plek gevonden in De Maaspoort van Den Bosch. In 1999 heeft Margot Bierens het stokje overgedragen aan Yvonne Kerstens en zij is sindsdien de zeer bevlogen eigenaresse die samen met haar gediplomeerde en enthousiaste docententeam wekelijks ruim 400 leerlingen laat genieten van hun passie voor dans. De school biedt een breed scala aan dans- en sportvormen voor alle leeftijden.

Welke dans- en sportvormen biedt onze balletschool aan?

Je kunt bij ons terecht voor Peuterballet, Kleuterballet, Klassiek Ballet, Jazzdans met invloeden uit de Moderne dans, Showballet, Hip Hop, demoteam Hip Hop, Musical, Flamenco, Salsaerobics (vergelijkbaar met ZUMBA), Pilates, Body Shape en Body Fit. De laatste 2 lessen hebben veel raakvlakken met aerobics en callanetics. Wil je meer weten over de lessen of overige informatie kijk dan bij de dansvormen of informatie.

Je danst zoals je bent. Dat betekent dat het plezier dat je beleeft aan het dansen en bewegen op muziek voorop staat. Maar dat we tegelijkertijd streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van de lessen en uit iedere danser het beste proberen te halen. Maar plezier is belangrijk en dans is bovendien een heerlijke vorm van ontspanning en een goede manier om je gevoelens te uiten. En daarvoor is keus genoeg bij Balletschool Margôt Bierens.

Verder heeft de balletschool showgroepen en demoteams welke regelmatig aan wedstrijden deelnemen en optredens in de regio verzorgen. Het zou kunnen zijn dat jij door ons benaderd wordt om deel uit te gaan maken van deze groepen.

Dansvoorstelling

Eens in de twee jaar hebben we met alle leerlingen (met uitzondering van de sport lessen) van de school een grote dansvoorstelling in een theaterzaal. In 2019 zal dit in de grote zaal van Theater de Leest in Waalwijk zijn. Voor deze happening zetten velen zich in, van danser tot en met kostuum- en decor makers. En van mensen die de draaiboeken in elkaar zetten tot en met de hulpen achter de schermen. Gezamenlijk proberen we er altijd weer een mooi dansspektakel van te maken. Tussentijds zijn er Open lessen en andere kleinere leuke optredens in de buurt waar ook de reguliere groepen regelmatig aan meedoen. De musical groepen hebben daarnaast ook nog hun eigen musicalvoorstellingen, vaak opgevoerd in de Verkadefabriek of theater Artemis.

Interesse

Is je interesse om te dansen of te bewegen op muziek gewekt en wil je graag eens kennis maken met de school, mail of bel dan even om te vragen naar de mogelijkheden. Of nog makkelijker; vraag een gratis proefles(sen) aan door op de button "GRATIS PROEFLES" op deze pagina te klikken.

 

 

 

 

 

proefles
 
Videolessen =

Buitenlessen

Geplaatst op 24 mei 2020

Omdat we onze binnendeuren tot 1 september gesloten moeten houden, zijn we gestart met buitenlessen. Dit betekent dat we je ook voor proeflessen op onze buitenlocatie kunnen ontvangen. Wegens organisatorische redenen is dit een aangepast rooster. Aarzel niet maar stuur een mail via de knop "Gratis proefles, klik hier" en de mogelijkheden te bespreken en 2 gratis proeflessen te komen volgen. Ook van de livetreamlessen kun je je aanmelden voor een gratis proefpakket.

Kijk hieronder in het rooster voor het aanbod.

LESROOSTER BUITENLESSEN EN LIVESTREAM

Maandag    
15.45 - 16.45 jazz 5-9 Buitenlocatie
17.00 - 17.45 Jazz selectie Buitenlocatie
18.00 - 19.00 jazz 10+ Buitenlocatie
19.45 - 20.30 Body Fit Livestream
20.45 -21.30 Jazz vw Livestream
Dinsdag    
9.15 - 10.15 pilates Livestream
15.30 - 16.30 Klassiek ballet barre en spitz, 15+ en volwassenen Livestream
16.45 - 17.45 Workout klassiek ballet Livestream
Woensdag    
19.15- 20.45 Jazzdans voor 16+ en volwassenen Buitenlocatie
Donderdag    
15.45 - 16.40 Klassiek ballet 6+ Buitenlocatie
15.30 - 16.15 Klassiek ballet 9+ Buitenlocatie
Vrijdag    
9.15 - 10.15 Zumba/salsaerobics Livestream
16-30 - 18.00 Musical 7 - 15 jaar Buitenlocatie
18.30 - 19.30 hiphop 9+ Buitenlocatie
19.45 - 20.45 hiphop 12+ Buitenlocatie
Zaterdag    
9.00 - 9.45 kleuterballet 3+ Buitenlocatie
10.00 - 11.00 klassiek ballet 5+ Buitenlocatie
11.15 - 12.00 mini hiphop 4+ Buitenlocatie
12.00 - 13.00 hiphop 6+ Buitenlocatie
 
Lees meer