Balletschool Margot Bierens Balletschool Margot Bierens Balletschool Margot Bierens Balletschool Margot Bierens Balletschool Margot Bierens Balletschool Margot Bierens Balletschool Margot Bierens

Aanmelden voorstelling peuters en kleuters

Opgave formulier hulpouders voor het peuter en kleuterballet: generale 15 juni 2019 en voorstelling en 22 en 23 juni 2019

Ben je ouder of verzorger van een leerling van het peuter- of kleuterballet dan is het ook fijn als we op enige hulp kunnen rekenen voordat de voorstelling begint. Als hulp bij het peuter- en kleuterballet bent, dan ben je ongeveer een half uur voordat de peuters en kleuters in het theater verwacht worden aanwezig en help je de kinderen mee te ontvangen en begeleiden naar de kleedkamer. Vervolgens help je bij het omkleden en kappen en schminken of het begeleiden daar naar toe. En help je bij dingen als het naar de wc gaan, een boterhammetje eten of een verhaaltje voorlezen. Een kwartier voordat de voorstelling begint kun je gewoon naar de zaal om zelf te gaan kijken en blijft de overige hulp die is ingedeeld bij de peuters en kleuters bij de kinderen. Hier zijn in ieder geval de docenten Femke en Marjolein bij.

Deze hulp is alleen op de zondag nodig. Vink aan tijdens welke voorstelling we op jou hulp kunnen rekenen. Dat kan dus gewoon bij de voorstelling waarin je peuter of kleuter meedanst. En na de voorstelling kom je weer naar de kleedkamer om de peuter en kleuters te begeleiden naar de ouders en kan je zelf ook naar huis.

Vul onderstaande gegevens in om je aan te melden om mee te helpen met de voorstelling.
Ik zou graag willen helpen voor aanvang en na afloop van de volgende voorstelling bij:


Kostuums naaien en herstel klusjes.
Ben je handig met de naaimachine of met naald en draad en wil je ons helpen, laat het dan weten. Want we hebben weer kostuumklusjes.